Interieurontwerper Bedrijven Zandvoort

Thomas de Gier ontwerpt voor bedrijven, organisaties en horecagelegenheden. Dit doet hij voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw: van technische tekeningen, visualisaties en lichtplannen tot materiaalkeuzes, totaalconcepten en uitvoerende begeleiding. Op basis van uw wensen en stijl en passend bij uw budget creeƫrt Thomas een inspirerende, stimulerende en prettige omgeving voor uw medewerkers en klanten.

Thomas de Gier

Onder de vleugels van Eric Kuster leerde Thomas de fijne kneepjes van het designvak. Hij werkte mee aan grote internationale opdrachten, waarbij veel aandacht was voor luxe, glamour en details. Na zijn opleiding werkt Thomas ruim 1 jaar voor Kuster, waarna hij in 2009 voor zichzelf begint en zijn eigen stijl verder ontwikkeld: warm, contrasterend, dynamisch en met een originele twist.

De afgelopen jaren heeft Thomas diverse grote en kleine projecten gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en organisaties: van residenties tot recreatiewoningen, restaurants en hotels, een gym/healthclub tot diverse kantoorinrichtingen.

" Thomas heeft een eigen ontwerpproces ontwikkeld wat optimaal werkt
voor zowel de designer als de opdrachtgever "