Contrasting homes with timeless elegance

icon thomas

Interieurarchitect Vlissingen

Als het gaat om een concept - ontwerp volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, is Thomas de Gier dé naam. Met landelijke high-end projecten en 13 jaar ervaring op 33 jarige leeftijd is Thomas uniek in zijn soort. Met een flinke dosis passie ontwerpen Thomas en zijn team totaal interieurs waarbij het 'Hotel Chique' gevoel in een leefbare uitvoering vaak centraal staan. Van residenties, hotels,
kantoren, wellness en outdoor projecten. Tevens in het buitenland kan het ontwerpbureau worden ingeschakeld. Er zijn al verschillende internationale high-end projecten afgerond. Zo kan Thomas ingevlogen worden voor een uitgebreid intake gesprek waarna hij op afstand aan het project werkt. Thomas en zijn team hebben al op geruime schaal aan succesvolle projecten mogen werken.
icon thomas

Hoe gaan we te werk?

Thomas en zijn team worden graag vroeg in het ontwerpproces betrokken, zodat zij samen met de opdrachtgever alles tot in detail kunnen bespreken alvorens er uitvoerende partijen worden benaderd en showrooms worden bezocht. Het ontwerpbureau heeft een 'eigen' ontwerpproces ontwikkeld wat optimaal werkt voor zowel de designer als de opdrachtgever. Dit ontwerpproces heeft zich inmiddels bewezen en geeft de garantie om tot een succesvol eindresultaat te komen. 
Het proces bestaat uit 3 fasen waarbij de klant in het voortraject geheel ontzorgt wordt maar er op belangrijke momenten altijd persoonlijke communicatie plaatsvindt. Van het maken van de meest functionele indeling, een fotorealistisch 3D ontwerp voor de optimale beleving, het verzorgen van technische tekeningen voor de uitvoering tot aan het bezoeken van geselecteerde showrooms. Het verdere ontwerpproces komt Thomas graag mondeling toelichten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
" WE WON THE EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2021 / 2022 "
Read more »

icon thomas

Stappenplan