Interieuradvies voor geheel België

Uw woninginrichting vertelt iets over uzelf. Het creëren van uw persoonlijke interieur is echter niet altijd even eenvoudig. Thomas kan u een professioneel advies geven over bijvoorbeeld styling, het creëren van sfeer en het gebruik van kleur, verlichting en materialen voor uw woning in België. Een goed advies begint met aandachtig luisteren. Thomas komt daarom graag bij u langs voor een vrijblijvend en uitgebreid adviesgesprek. Samen met u wordt de ultieme balans tussen kleur en vorm, functie en design bepaald.

Thomas de Gier

Onder de vleugels van Eric Kuster leerde Thomas de fijne kneepjes van het designvak. Hij werkte mee aan grote internationale opdrachten, waarbij veel aandacht was voor luxe, glamour en details. Na zijn opleiding werkt Thomas ruim 1 jaar voor Kuster, waarna hij in 2009 voor zichzelf begint en zijn eigen stijl verder ontwikkeld: warm, contrasterend, dynamisch en met een originele twist.

De afgelopen jaren heeft Thomas diverse grote en kleine projecten gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en organisaties: van residenties tot recreatiewoningen, restaurants en hotels, een gym/healthclub tot diverse kantoorinrichtingen.

" Thomas heeft een eigen ontwerpproces ontwikkeld wat optimaal werkt
voor zowel de designer als de opdrachtgever "

Recente projecten