Born to make a house a home

icon thomas

About

Bij verandering van seizoenen of bepaalde officiële feestdagen paste Thomas als kind zijn kamer volledig aan naar dat thema. Om de maand stonden de meubels in zijn kamer op andere plaatsen tot verbazing van zijn ouders 'hoe heeft hij die kast verschoven?' Op de lagere school was Thomas altijd al bezig met het tekenen van huizen en boten. Er werd geen detail overgeslagen. Hoe jong Thomas ook was, het zat in hem. Op 17 jarige leeftijd heeft hij de juiste studie gekozen (projectleider / tekenaar interieur - exterieur). Zijn talent ontplooide zich en hij ging stages lopen bij
grote internationale ontwerp namen. Hij werkte mee aan de meest luxe en complexe projecten. Soms wat overweldigend voor de Bosschenaar. In zijn afstudeerjaar (2009) trok hij de stoute schoenen aan en startte voor zichzelf. Hij profileerde zich direct op landelijke schaal en ontwikkelde een eigen ontwerpproces. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en heeft Thomas op 33 jarige leeftijd tientallen succesvolle projecten op zijn naam staan. Het ontwerpproces wordt nog op dezelfde manier toegepast en heeft zich inmiddels bewezen als leidraad tijdens een samenwerking.
icon thomas

Teamwork

Thomas is ten allen tijden van een samenwerking het persoonlijke aanspreekpunt van de opdrachtgever. Echter is het zeker geen one man show! De hoofdontwerper werkt nauw samen met bovenstaande professionals. 

Tijdens een samenwerking kan het team u volledig ontzorgen middels de volgende specialismen:
✓ Moodboards (sferenkaarten)
✓ Totaalconcepten
✓ Indelingsplattegronden op schaal
✓ Meubelontwerp
✓ Meubeladvies
✓ Fotorealistisch 3D ontwerp
✓ Visueel ontwerp in VR 360 graden
✓ Detailtekeningen meubelwerk
✓ Verlichtingsplannen
✓ Elektraplannen
✓ Vloerplannen 
✓ Wandplannen
✓ Materiaal & kleuradvies
✓ Sanitair advies
✓ Styling advies
✓ Exterieur advies
✓ Wellness advies
✓ Tuinadvies
✓ Offerteaanvragen
✓ Showroombezoeken
✓ Projectbegeleiding 
icon thomas

Testimonials

BLARICUM

We hadden een budget en onze eigen ideeën over wat we wilden. Veel ontwerpers dwingen je tot stijlen die niet bij je persoonlijkheid past. Dit was niet het geval bij Thomas, hij wist hier goed mee om te gaan. Hij kan zijn eigen creativiteit ontwikkelen wat eindelijk past bij onze stijl en smaak. Zijn kennis van lijnenspel, materialen en verlichting zorgen ervoor dat een ruimte zo open en huiselijk mogelijk aanvoelt. Ons huis had nooit dit niveau gehaald zonder zijn expertise. We raden Thomas ten zeerste aan en kunnen hem niet genoeg bedanken.


Bewoners project Blaricum

HERENHUIS DEN HAAG

Als familie van Indiase afkomst met 2 generaties die in hetzelfde huis wonen in Nederland, was een grote uitdaging om met nieuwe ideeën voor het interieur te komen van ons nieuw te bouwen herenhuis. Vooral omdat het over klassiek vs modern ging. Tijdens de eerste ontmoeting met Thomas waren we zeker dat hij de juiste man was voor deze job. Na de wensenbespreking ontwierp Thomas een hoogwaardig totaal ontwerp. Hij had goed naar onze wensen geluisterd en de visuals waren zeer realistisch uitgewerkt tot in het kleinste detail waardoor wij de optimale beleving kregen. 


Bewoners project herenhuis Den Haag 

CANNES ZUID-FRANKRIJK

Thomas heeft voor mij een oude mediterrane villa in Zuid-Frankrijk uitgewerkt. Het interieur was gedateerd en het was moeilijk om erdoor te kijken. Met het visuele ontwerp dat Thomas maakte, werd alles meteen duidelijk. Een echte eye-opener! Ik heb het precies uitgevoerd zoals Thomas het heeft ontworpen.

Bewoner project Cannes Zuid-Frankrijk  

APPARTEMENT KATWIJK

Ik had Thomas gevraagd om mij te helpen nadat ik mijn nieuw te bouwen appartement kocht. Het was een onderdeel van een groot nieuwbouw project vlak aan zee. Onze samenwerking begon al in een zeer vroeg stadium waardoor er in de bouw nog veel mogelijk was qua aanpassingen. Thomas is niet alleen een high-end, eigentijdse interieurarchitect met een creatieve kijk op een modern design, maar ontwerpt écht in opdracht van zijn klant. Hij stond stil bij mijn voorkeuren en behoeftes. We hadden een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip, waardoor Thomas een stapje extra voor mij deed. Ik kan hem dus van harte aanbevelen.

Bewoner project appartement Katwijk

VILLA PALM JUMEIRAH DUBAI

De stijl op zijn website en instagrampagina sprak ons al jaren aan en toen brak het moment aan om met hem samen te werken voor een strand villa op Palm Jumeirah in Dubai. Dit ging erg goed, zowel in de communicatie als in het opgeleverde werk. We zijn trots dat we een ontwerp hebben van THOMASDEGIER.

Bewoners project villa Palm Jumeirah Dubai