Interieurontwerp Dubai

Heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen? Thomas wordt graag vroeg in het proces betrokken en denkt graag met u mee. Van indelingsplattegronden tot detailaanzichten, visualisaties tot animaties voor de optimale beleving en van verlichtingsplannen tot materiaalplannen. Uw persoonlijke situatie is leidend bij het tekenen van het ontwerp. Thomas ontwerpt samen met u uw droominterieur, waar u zich comfortabel en thuis voelt.

In Dubai kan Thomas de Gier ook ingeschakeld worden. Er zijn al verschillende internationale projecten succesvol afgerond. Zo kan Thomas ingevlogen worden voor een uitgebreid intake gesprek waarna hij op afstand aan het project werkt.

Thomas de Gier

Onder de vleugels van Eric Kuster leerde Thomas de fijne kneepjes van het designvak. Hij werkte mee aan grote internationale opdrachten, waarbij veel aandacht was voor luxe, glamour en details. Na zijn opleiding werkt Thomas ruim 1 jaar voor Kuster, waarna hij in 2009 voor zichzelf begint en zijn eigen stijl verder ontwikkeld: warm, contrasterend, dynamisch en met een originele twist.

De afgelopen jaren heeft Thomas diverse grote en kleine projecten gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en organisaties: van residenties tot recreatiewoningen, restaurants en hotels, een gym/healthclub tot diverse kantoorinrichtingen.

" Thomas heeft een eigen ontwerpproces ontwikkeld wat optimaal werkt
voor zowel de designer als de opdrachtgever "