Samenwerking RAW building + Hydepark

Samenwerking RAW building + Hydepark
dinsdag 31 januari 2023

Naar aanleiding van een aantal inspirerende gesprekken in Hoofddorp met ondernemer Harro van der Leeden van de firma RAW building hebben wij besloten een langdurige samenwerking aan te gaan. Wij gaan RAW building aanvullen op het gebied van design pakketten voor Hyde Park. 
Hyde Park is een hypermoderne stadswijk met internationale allure. Meer dan 8.000 nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van de prachtige architectuur, intieme pleintjes, brede boulevards met restaurants en hoogwaardige winkels. Behalve door iconische gebouwen kenmerkt Hyde Park zich door veel groen. De nabijheid van het NS-station brengt hotspots als Schiphol, de Zuidas en het centrum van Amsterdam dichtbij.

Er komen 3.800 nieuwe woningen, in een mix van studio‚Äôs, twee-, drie-, vier-, vijfkamerappartementen en penthouses. 

Wij hebben enorm veel zin in deze nieuwe samenwerking en te ontwerpen voor de bewoners van Hyde Park.

Website RAW-building

Website Hyde Park