Binnenkort bij SBS6: Design Secrets met Thomas de Gier

Binnenkort bij SBS6: Design Secrets met Thomas de Gier
donderdag 12 mei 2022

Luxury Lifestyle prgramma Design SecretsIn de reality tv/documentaire gaan we o.a. Thomas de Gier, Hans Kuijten en Eric Kant volgen. Ze nemen ons mee naar leuke projecten, evenementen, netwerkborrels etc. Ze vertellen over hun passie en  inspireren de kijkers met de laatste woontrends. Ze weten als geen ander wat de problemen zijn en bieden de juiste oplossingen aan. Ze weten natuurlijk ook waar ze op moeten letten als ze op zoek zijn naar hun droomhuis en nieuw interieur.

Samen met de interieur designers en interieurarchitecten produceren we een aantal leuke uitzendingen i.s.m. de partners en leveranciers waar de interieur designers en interieurarchitecten graag mee werken. Om mogelijke klanten een duidelijk inzicht te geven en te laten zien hoe uw product in het interieur past.

De onderwerpen die aan bod komen

  • Hoe bouw ik mijn droomhuis
  • De start van het plan
  • Bezoeken leveranciers
  • Keuzes en detailleringen
  • Realisatie/Co√∂rdinatie